Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KépAndrew John Hurley
(Milwaukee, Wisconsin, 1980. május 31.) a chicagói Fall Out Boy együttes dobosa. A Rakéta projekt keretein belül dobolt.

Élete

Ötéves volt, amikor apja elhagyta a családot. Andy a Közel-Keleten nőtt fel. Inspirálta, hogy dobverőket ragadjon, mint a Metallicás Lars Ulrich, és elkezdett dobolni a Rakéta projekt keretében, főbb szerzeményei voltak ebben a korszakban az Arma Angelus és a the Kill Pill, és a legismertebb politika „induló”, a Racetraitor. Ő lett a Fall Out Boy legismertebb tagja. A bandába 2003-ban lépett be, nemsokkal utána felvették első kislemezüket, az Evening Out with Your Girlfriend. A csapat hamar felépített egy központi rajongói tábort az sok országos turnéjuknak köszönhetően, a „nagyok” világába pedig harmadik albumuk, a From Under the Cork Tree segítette őket 2005-ben.

Andy belépést nyert Wisconsin-Milwaukeei egyetemre, dupla doktorátust végzett anatómiából és történelemből. Eltervezte, hogy párhuzamosan zenél és tanul.Fiatalabb korában töbször is a rendőrök vitték haza részegen vagy más állapodban,azóta vegetáriánus és csak mértékkel iszik.Egy újság "a világ 2. legszexibb vegetáriánusának" választotta.

Hurley leírt néhány dolgot az anarcho-primitivista nézeteiről, és hitt benne, hogy a civilizátió hamarosan hamarosan elájul és összeomlik. Mikor szembeszállt erről Alternative Press 2007 februári kérdésében azt állította, hogy a karriere ellentmondott a hiteinek, és ugyanakkor meg kellett élnie valahogy.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.